Broodchips met guacemole

Bakkerij schreuder

RECEPTEN

streekbakker schreuder

Broodchips met guacemole

Lekker voor op tafel bij een gezellige borrelavond!

Ingrediënten:

  • 2 avocado’s
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein sjalotje
  • 1 tomaat
  • 1 limoen
  • ½ rode peper
  • ½ witbrood zonder korsten
  • 1 zakje Mexicaanse kruidenmix

Bereidingswijze:

  • Snijd voor de guacemole de avocado’s doormidden. Haal de twee helften met een licht draaiende beweging van elkaar, verwijder de pit en haal met een lepel het vruchtvlees eruit.
  • Snijd de knoflook, het sjalotje en de tomaat in kleine stukjes.
  • Pers de limoen uit en snijd de rode peper zonder zaadjes fijn.
  • Doe alle ingrediënten in een maatbeker, voeg het sap van de limoen toe en prak met de vork tot een grove dip.
  • Proef en voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Voeg, als je dat lekker vindt, wat gesneden koriander toe.
  • Verwijder voor de broodchips de korstjes van het brood en snijd het brood in driehoeken.
  • Frituur de stukjes witbrood mooi goudbruin en laat deze ‘chips’ even uitlekken op keukenpapier. Breng op smaak met Mexicaanse kruiden.

CONTACT

Vragen? Neem gerust contact op.

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

De gegevens worden niet opgeslagen op deze website maar uitsluitend gebruikt om contact op te nemen.