Wist je dat je tompoucen ook heel goed van brood kunt maken? Lekker voor een heerlijk ontbijt.
Ingrediënten:
Voor 8 stuks:
- 8 sneetjes maïsbrood, zonder korst
- 250 ml Griekse yoghurt
- 125 gram kleine aardbeien, in plakjes
- sap en rasp van een halve sinaasappel
- 200 gram poedersuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 1 eetlepel oranje limonadesiroop
Bereidingswijze:
- Laat de yoghurt op een doek in een vergiet een uur uitlekken.
- Meng de aardbeien met het sinaasappelsap en 1 eetlepel poedersuiker.
- Meng de yoghurt met vanillesuiker, 2 eetlepels poedersuiker en een halve eetlepel sinaasappelrasp.
- Roer de rest van de poedersuiker met siroop en 1 eetlepel water tot glazuur.
- Snijd de sneetjes brood doormidden en bestrijk de helft dik met yoghurt.
- Verdeel daarover de aardbeien en leg de andere sneetjes erop.
- Bestrijk de bovenkant met glazuur en garneer met sinaasappelrasp.
- Laat in de koelkast in nog een uur stevig worden.